Arsenal mial najwieksza liczbe graczy na MŚ! Prawda!
Hymmm... jestem fanem Arsenalu! Kocham ten klub! Od malenkiego w głowce tylko Arsenal! Na tym forum jestem nowy! Nie zmienia to faktu ze bardoz dlugo interesuje sie pilka gram w nia i nie raz o niej pisalem i wypowiadalem si ena forum! Ciesze sie ze znalazlem temat Arsenalu bo to temat o ktorym wiem wydaje mi sie bardoz duzo! Lecz kazdy moze miec o The Gunners inne zdanie! Nie zmienia to faktu ze to WIELKI KLUB! Jeden z NAJWIEKSZYCH! Denerwuja mnie gadanie jaki to Arsenakl bedize slaby i o jak dalekie pozycje bedize walczyl! Wrecz wqrwiam sie gdy slysze ze spzredajemy gwiazdy a kupujemy mlodizez! Za to kocham ten klub! To nie jest Chelsea do ktorej pzryjdize ruski i da kase! Nie jeden chce przyjsc! Ale to my tego nie chcemy! O to chodiz w Arsenalu by udowodnic ze pilka to nie tylko kasa! Arsenal zajal 4 pozycje w tamtym sezonie! Wygrywajac 2 razy z MU w lidze 2 razy reisujac z CFC o co chodzi w wyp9owiedizach ze nie amay szans z tymi zespolami!!! Kocham Henrego! Moim zdaniem to najlepszy pilkarz na swiecie! PILKARZ nie napastnik! Odszedl i tak jest wielki dla nas! Strzelil 226 bramek w naszych barwach! "Once you're a Gooner, you will always be a Gooner!" to jego slowa! Todszedl Fredrick! To nic! Arsenal nadal ma Fabregasa! Swietnbego pilkarza! Van Persie! Swietnego pilkarza! Toure! Rosicky! Hleb! Gilberto! Gallas! Swietni pilkarze! W niczym nie gorsi od tych z MU i CFC! Ciezko bylo mi sie pogodzic z odejsciem Henrego! On byl symbolem! On byl Arsenalem! Ale to nic bez niego czy z nim The Gunnes bedize! Bez niego nie znaczy SŁABSZE! Przyjzyjmy sie van Persiemu w tym sezonie! Moim zdaniem jest genialny! W tamtym sezonie wyeliminowala go kontuzja lecz gdy byl zdrowy gral znakomicie! W tym sezonie rozwinie skrzydla! A Arsenal bediz ewalczyl o mistrzostwo Angli! W poprzednim sezonie rowniez walczyl by o mistrzostwo! O tej 4 pozycja zadecydowala jednak dramatyczna (w pewnym momencie) i naganna (prawie przez caly sezon) skutecznosc! mimo momentami naprawde pieknej gry! Skonczylismy dopiero na 4 miejscu! Nie zdobylismy zadnego trofeum! To nic! Jescze kilka lat temu Chelsea nie marzyl ao mistrzostwie! MU tez momentami byl na dole! the Gunners ZAWSZE jest w czolowce! I tak zostanie!