Zdaje sie, że Chelsea miała o 1 wiecej, później my i na 3 miejscu ManU. Oczywiscie pisze z pamieci. Premiership rulesddworakk pisze:Arsenal mial najwieksza liczbe graczy na MŚ! Prawda!
Ja bym ci chętnie odpisał, ale wczale nie twierdze, że bedzie wższe miejsce niż przed rokiem, wiec ...Mentor pisze:Czekam na więcej. Najlepiej ze strony kibiców Arsenalu. Ktoś niech ładnie zbierze i przedstawi mi w dość zwięzłej formie dlaczego Arsenal ma w nadchodzącym sezonie zająć wyższą lokatę niż w ubiegłym biorąc pod uwagę to co już napisałem.
Oczywiscie w ankiecie zaznaczyłem "mistrza", wiadome było, że przewazac, bedzie ostania opcja, wystarczy znać zdanie forumowiczów o Arsenalu
To co napisał iceald to jedno. Na pewno presja bedzie mniejsza niż przed rokiem. Wtedy bylismy po finale LM, a w lidze zakońzyliśmy z trudnem na 4 lokacie. Byl to I tak słaby sezon w lidze od dawna. Dlatego presja była ogromna. Wszyscy oczekiwali mobilizacji i walki o mistrza. Nie udało sie. Teraz już z gór wszyscy [no dobra, większość
Dość długo nie przegraliśmy u siebie, na nowym obiekcie, ale też były mecze remisowane, remisowane w bólach
Nie wiem, czy zajmiemy lepsze miejsce niż ostatnio, ale jestem niemal pewien, ze nie zajmiemy gorszego.