z Mijatovicem tyle, że sporo przepłacił za Pepe.RealFan pisze: A co za tym idzie jak myślisz, czy teraz byłby piłkarzem tak ukształtowanym, jak jest? Wypożyczenie jeszcze by go ratowało, ale pozostałe opcje już nie. A jeśliby nie był to jak myślisz byłby dziś piłkarzem Realu czy nie? Już o tym pisałem jakiś czas temu w temacie Realu.
I co to ma wspólnego z Mijatoviciem?
A dlaczego miałby się nie ukształtować na wypożyczeniu? Np. podam przykład Manchesteru. Scouci wypatrzyli Pique w Barcelonie. Ferguson wiedział, że chłopak nie jest gotowy na grę, dlatego wysłał go na wypożyczenie. I się opłaciło, bo jego wartość kilkakrotnie wzrosła. Z Pepe mogłoby być to samo, tylko że pan Perez uznał, że nie jest na tyle medialny żeby przejść do takiego klubu(o ile oczywiście wiadomość jest autentyczna)
Porównanie sytuacji Rossiego w United z Adriano w Interze to dla mnie numer wieczoru
Może jestem Twoim zdaniem wazza również nierozgarnięty i nie znam angielskiego. Ale jeśli ktoś jak bardzo słusznie zauważasz jest za słaby fizycznie, niedoświadczony(nie mów mi o wieku, bo Ci podam kilka przykładów piłkarzy ogranych i pewnych w jego wieku) i gorszy od napastników United(przynajmniej w ocenie Fergusona, co dla mnie jest najważniejsze) to czy nie jest to jednoznacznie świadczące o tym, że jest za słaby?