Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post autor: Lisek » 02 sie 2007, 20:21

Nie chce mi się pisać o towarzyskich, bo to tylko towarzyskie (patrz. Real :lol: (nie mogłem się powstrzymać)).

Wygląda na to, że nie będziemy mieli Sneijdera, nie będzie też Lucho, ani Kallstroma. Tak, więc Valencia prawdopodobnie zakończyła transfery. Mam jednak jeszcze nadzieję, że to nie koniec i jeszcze ktoś przyjdzie, szczególnie czekam na klasowego napastnika.

Ciekawie wygląda sytuacja z pierwszym składem na nowy sezon. Prawdopodobnie w pierwszym składzie grać będzie Marchena. Szkoda, bo chciałem ujrzeć w pierwszym składzie Alexisa i Albiola, ale Flores stwierdził, że Ci jeszcze będą mieli czas na grę i zbieranie doświadczeń. Niepokoi mnie natomiast zbyt częsta gra Gavilana. Na domiar tego gra on słabo, mimo to zyskuje on sobie w oczach Floresa (nie wiem czym). Ale Gavilan raczej gra po to, aby jakaś drużyna się nim zainteresowała i złożyła za niego ew. propozycję. W ataku Villa i ...? Być może będzie to Arizmendi i taką mam nadzieję, bo nie jest zły, a jeszcze młody więc jeszcze czegoś się nauczy (może). Praktycznie nikt nie jest pewny miejsca w pierwszym składzie, a to dobrze, bo będą mieli dodatkową motywację ;)

A wyjaśniło się, dlaczego Helguera przeszedł do Valencii. Flores do Madritista :wink:

Wróć do „Hiszpania”