Telefony komorkowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 03 sie 2007, 14:03

Ja posiadam tel. SE k750i na początku byłem z niego zadowolony do momentu az:
- padł mi soft
- zepsuł się aparat.

Wydaje mi się ze SE pod wzgledem funkcji są jedne z najtanszych lecz pod wzgledem wytrzym alosci jedne z najgorszych:) Nokia to Nokia
Muszę się z tym nie zgodzić ;) Po prostu trafił Ci się trefny model, zdarza się każdemu producentowi :P

Sam nigdy nie miałem Nokii, natomiast mój brat przez wiele lat używał modelu 3330 :P Sam telefon działał bez zarzutu, zmieniał tylko baterie, ale te telefony są bardziej znane ze swoich wysokich cen. Do języka powinno wejść takie powiedzenie- płacić jak za Nokie :P Aczkolwiek, nie zwracając uwagi na cene, podoba mi się seria N ;)

Ale bardziej chciałbym się odnieść do SE. Sam posiadam k508i od dwóch (lub trzech :think: ) lat i bardzo sobie chwalę. Nie chcę go nawet wymieniać na lepszy model. Ale jeśli w przyszłości będę wymieniał, to tylko na innego SE. W ciągu 2 lat zawiesił mi się tylko 3-4 razy (ale przy całkowicie zapchanej pamięci). Minusem jest joystick, który trzeba co jakiś czas czyścić ale nie jest to problem. Poza tym w nowszych modelach już naprawili tą wadę ;) Raz też mi porządnie upadł, jednak założyłem spowrotem baterie i wio. Mój tata ma wiekowy model T610. Znalazł go jakieś 3-4 lata temu na wczasach :lol: Obudowa już była w kiepskim stanie, jednak tata używa go do dziś i nie chce wymienić na nowszy za żadne skarby. Po prostu spełnia jego oczekiwania w 100%. Wujaszek niedawno wziął na firme 2 SE. Sobie k800i, a ciotce k750i (wcześniej też miała SE ale nie pamietam jaki model, dosyc stary). Są z nich cholernie zadowoleni. Kolega 2 dni temu kupował telefon do 400zł. Poradziłem mu, żeby wybrał jeden z dwóch- k510i lub w200. Wybrał k510i i czeka na przesyłke :] W ramach prezentu dla brata, siostra może wziąć mu telefon w o2, za punkty (czyt za darmo). W gre wchdziły raczej modele: k550i, Samsung J600 i różowy :lol: Samsung E900. No i za darmo. Mimo urody J600, wybierzemy k550i. Wiem, że ma bardzo niewygodne przyciski ale wybór nie był za duży. No i ogólnie główną zaletą SE jest cena, nie ma co :] Z czystym sumieniem mogę każdemu polecić telefony tej marki, ponieważ nigdy się na nich nie zawiodłem, a mam z nimi dużo do czynienia ;)

Wróć do „Hyde Park”