Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Valencianista
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Valencianista » 03 sie 2007, 16:09

lisek_chz pisze:Gavilan nie jest nam potrzebny z tego powodu, że mamy świetnych bocznych pomocników. (patrz Vicente, Joaquin, Silva). Chyba, że na rezerwe.

Na rezerwę :?: Po tym co w Twoim wykonaniu czytam na temat Jaime wnioskuję,że nie widziałeś nawet jednego meczu kiedy grał w Getafe.Zaliczył tam bodaj 11 asyst i 4 bramki.Zerwane więzadła w ostatnim sezonie przystopowały jego rozwój ale jest to piłkarz,który może zdominować pozycję lewoskrzydłowego.Talent ma przeogromny i tylko czekać aż eksploduje.

lisek_chz pisze:Nie pisałem, że Silva nie jest klasowym zawodnikiem czy coś takiego. Pisałem tylko, że irytuje mnie takie przestawianie zawodników z pozycji na pozycję. To było tak jak z Kiełbowiczem, zaczynał na ataku, następnie przenieśli go do pomocy, a skończył na obronie. Ja chcę tylko, aby Flores znalazł dla niego optymalną pozycję, a nie przestawiał go.
Litości :lol: a kogóż miał tam wystawić QQ w poprzednim sezonie gdy kontuzje leczyli:Vicente,Gavilan i Regueiro :?: Jako,że nasz młody Kanaryjczyk grywał już na tej pozycji z Celcie Vigo był idealnym zastępcą.Obecna pretemporada pokazuje,że na lewej flance Silvę zobaczymy chyba tylko w przypadku kolejnej (tfu tfu :suicide: ) plagi kontuzji.

lisek_chz pisze:Racja, ale jeżeli pozbędziemy się Morientesa, przyjdzie Kallstrom, ofensywny pomocnik co będzie też wzmocnieniem. Chociaż wtedy rzeczywiście będziemy odczuwać brak jeszcze jednego dobrego napastnika, bo Arizmendi i Mata za słabi.

Informacja przeterminowana :roll: Jedyna na chwilę obecną możliwość pozyskania Szweda to jego osobista chęć.Jeśli postawi się Aulasowi to może wymusić transfer na Mestalla.Napastnika potrzebujemy i to mimo tego,że Moro nigdzie nie odejdzie.Arizmendi i Mata nie są za słabi.To transfery z myślą o przyszłości ale oczywiście nie ma co oczekiwać po nich cudów już teraz.

Wróć do „Hiszpania”