Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 03 sie 2007, 16:23

Kadra Milanu: Dida, Oddo, Nesta, Kaladze, Jankulovski, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Kaka, Seedorf, Aubameyang

W kadrze nie znaleźli się: Ronaldo, Pippo i Gila czyli ci, co to są od strzelania. Pomocnicy będą musieli pracować podwójnie :P Nie wiem jak PSV ale dla Włochów to dopiero początki przygotowań. Wolałem sobie odpuścić ten mecz ale może jakiś Milanista powie coś konkretniejszego ;)

Ja dziś zagrałem ->
Mechelen - SC Anderlecht 2 - fajny bilans. W 6 ostatnich spotkaniach Anderlecht wygrywałza każdym razem, zazwyczaj wysoko. Co prawda ostatni raz grali ze sobą w 2003 (Mechelen, to beniaminek) ale nie sądzę, by nagle ambicje obu zespołów się zmieniły. Anderlecht walczy o mistrzostwo, a Mechelen o utrzymanie ;)
Doncaster Rovers - Manchester United 2 - MU nieźle sobie radzi w sparingach ze słabszymi rywalami. Kurs dosyć wysoki jak na taki mecz. teraz widzę jest 1.40 ale jak stawiałem godzine temu, to było 1.30 :?

Zastanawiam się też czy nie zagrać Queens Park Rangers - Fulham 2 (1.95) moim zdaniem meczyk godny uwagi :) ale znowu w towarzyskich wszystko sie moze zdarzyć :think:

Wróć do „Bukmacherka”