Kto bedzie mistrzem Hiszpanii?

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Moofasa » 03 sie 2007, 20:09

rkoeman ja wiem że jesteś dość stary ( :lol: ) i denerwują Cie takie wypowiedzi ale nie każdy jest kibicem Barcy i nie każdy musi widzieć po ostatniej kolejce Dume Katalonii na szczycie tabeli :P

W innych tematach było napisane już duużo o wzmocnieniach dwóch głównych pretendentach, więc ja się skupię na reszcie stawki :P
Oczywiście pierwsza będzie Barca ( :smoke: ) a dalej wydaje się że walka będzie się toczyć między Realem, Valencią, Sevillą i (w końcu?) Atletico. Wiem ze temat jest o potencjalnym mistrzu ale ja opisze jak widzę pierwszą piątkę :wink:
Real mocno się wzmocnił, pierwsza czwórka wydaje się być niemalże pewna. Sevilla jak co sezon "puściła"/"puszcza" w europę kolejnego swojego gracza, na którym pewnie dużo zarobi. Kanoute ma jakieś problemy z kontraktem, nie powiedziane że odejdzie. Valencia według mnei będzie na miejscu czwartym bo nie poczynili (IMO oczywiście) żadnych transferów które pomogłyby w walce o mistrzostwo, te transfery to raczej uzupełnienia :wink: Co do Atletico, to jak co sezon mocno się wzmocnili ale co z tego będzie to nikt nie wie, i w sumie trudno jest nawet przewidywać. Według mnie, przy przyzwoitej grze Atletico powinni zająć miejsce gwarantujące Uefa cup.

Wróć do „Hiszpania”