Telefony komorkowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 04 sie 2007, 23:37

jaki telefon polecilibyscie gdzieś tak do 400 zł? nie chodzi mi o aparat itp, mam do gdzieś, ale przydałby się w tym telefonie odtwarzacz mp3. i duża pojemnośc karty. jeśli 400 zł do za mało dawajcie lepsze modele tylko, zeby było mp3. z góry dzięki za pomoc.
maestro pisze:Kolega 2 dni temu kupował telefon do 400zł. Poradziłem mu, żeby wybrał jeden z dwóch- k510i lub w200. Wybrał k510i i czeka na przesyłke
Jeśli interesuje Cię głównie odtwarzacz mp3, to polecam SE, któregoś z serii W. W cenie do 400zł (oczywiście jeśli mówimy o nowiutkim, nieużywanym telefonie), to chyba tylko wspomniany przeze mnie w200, on kosztuje troszke ponad 400. w300 też jest dosyć tani, ale cholernie brzydki i ma bardzo niewygodną klawiaturkę. Jeśli chodzi o w200 (pamiec wbudowana- 27mb), to czasem w standardzie dostaje sie karte pamieci 128mb (lekko odbija sie na cenie telefonu, bo np na allegro mozna tez kupic bez karty) ale osobiscie radzilbym kupic telefon bez karty, bedzie minimalnie tanszy, a za 25zł mozesz juz sam dokupic karte 256mb (za 70-80zł 1gb) I moim zdaniem to chyba najlepsze rozwiązanie w tej cenie ;) Nowy w800 jest drogi, a osobiście sam nie preferuję i każdemu odradzam kupowanie używanych telefonów ale to już zależy od Ciebie :)

Wróć do „Hyde Park”