Już pisałem, ze Wsciekle psy - 19 miejscefranz pisze: A co do ukrywania się w lidze to powiedz piwusie jak się twój prezes nazywa bo ja tam żadnego kolesia o ksywie: piwusus gigantus, tata franza ani WisłaFan nie widze.
Ok, powinienem był przytoczyć Krzysztofa Jarzynę, przytoczyłem płaski stereotyp i teraz postaram się poprawić. Wstyd, że Galopujące Warzywa przegoniły moje Wściekłe PsyMoofasa pisze:Jeśli mało udzielam się w tematach o Polskiej piłce to znaczy że się na niej nie znam ?
Mógłbym złośliwie napisać, że boisz się konkurencji, ale zamiast tego zapytam w czym tak Ci to przeszkadza, że nie znasz wszystkich? To, że w innych ligach pilka.pl panuje szowinizm pełną gębą, nie znaczy, ze musi też panować tutaj. Poprzednią edycję z tego co pamiętam wygrał (L)oczkerson, który nie wypowiada się na forum i... żyjemy. Ale jeszcze raz powtarzam - dwie lub więcej drużyny jednej osoby to trochę niefajnie.franz pisze: O to, że to liga pilka.pl stworzona dla naszego forum a nie liga anonimowych fanów piwusa. Fajnie by było wiedziec z kim sie rywalizuje i kim jest na forum taki np: Michal Buczek(2 ekipy do wywałki) albo lider Michael Ballack.
Mam pomysł. Zróbmy ligę dla osób ze stażem 2 lata na forum i minimum 1000 postów