Manchester United vs. Chelsea (Community Shield 2007)

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: Adas07 » 06 sie 2007, 10:49

Co do wzorajszego meczu to jestem w zadowolony...Gra moze nie byla porywajaca ale rywale nie prezentowali sie lepiej.Dlatego dziwi mnie ze Mourinho mowi ze Chelsea nie zasluzyla na porazke wiem ze moge byc nieobiektywny ale wiecej szans na strzelenie bramki mieli gracze ManU.Tymbardziej denerwuja mnie komentarze ze Chelsea przegrala ten mecz bo byla bardzo oslabiona a ManU to co?Nie zagrali Gary,Saha,Ole,Park i zaden z nowych nabytkow klubu oprocz Naniego ktory rozegral nie za dobre zawody nawet ta koncowke ale to jego debiut w meczu oficjalnym wiec nie mam do nie pretensji.Najwieksza pochwala oczywiscie dla Edwina no niespodziewalem sie aby obronil 3 jedenastki :shock: - :D Podobala mi sie tez gra Giggsa,Carricka no i Ronaldo ale od niego oczekuje sie wiecej :lol: Wayne troche nerwowo chyba troche za ostro ale ogolnie tez calkiem niezly no i wykorzystal "11".Podsumowujac meczyk na srednim poziomie ale wynik cieszy.Jest pierwsze trofeum w tym sezonie,0 :) Pozostaje czekac na nastepne... :wink:

Wróć do „Wracając Do Meritum”