Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Sir Keano
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: Sir Keano » 06 sie 2007, 13:10

"Hehehe" J. Gmoch

Rzuciłem już cytatem więc teraz się wypowiem. Chelsea i Manu to faworyci według mnie i tu za bardzo się nie da wytypować który z faworytów ma większe szanse. A że jestem nieobiektywny to powiem że Manchester United.

Chelsea jak i Manchester United praktycznie się nie osłabiły jeżeli brać pod
uwagę poprzedni sezon, wręcz przeciwnie wzmocniły się więc mamy tu dwójkę murowanych faworytów.Do tego dołącza Liverpool który trochę sprzedał więcej kupił , i jest na pewno silniejszy niż w zeszłym sezonie (według mnie offcooz) Dużo się pisze o skreślaniu Kanonierów lecz czy to oni się sami nie skreślają wystarczy przeanalizować składy...

:arrow:
Wszystko wskazuje na to, że sprawą ewentualnego transferu Gabriela Heinze z Manchesteru do Liverpoolu zajmie się sąd arbitrażowy. Jeśli do przyszłego tygodnia cała sytuacja się nie wyjaśni, Argentyński defensor jest zdecydowany szukać rozstrzygnięcia poprzez taką właśnie drogę. Potwierdził to jeden z przedstawicieli Premier League.

Heinze twierdzi, że chce opuścić Manchester United i przejść do Liverpoolu. Twierdzi także, iż ma pozwolenie na odejście z klubu, jeśli tylko pojawi się oferta korzystna zarówno dla klubu jak i dla zawodnika. Z kolei Manchester twardo upiera się, iż nie pozwoli przejść Argentyńczykowi do zespołu odwiecznego rywala.

Sąd arbitrażowy będzie składał się z trzech osób - prawnika lub sędziego, przedstawiciela Premier League oraz osoby związanej z administracją piłkarską. Tak złożony sąd będzie rozpatrywał sprawę odejścia Heinze z Manchesteru, jednak Liverpool nie będzie miał w tej kwestii żadnego udziału. Spór będzie rozpatrywany tylko wyłącznie w świetle konfliktu na linii zawodnik-obecny klub.
Chyba umrę jak Heinze przejdzie do The Red's. Ogólnie miałem go za innego zawodnika myślałem że jest bardziej waleczny i że naprawde coś poczuł do UNITED. A tu taki cios ...do Liverpool'u :cry:

Wróć do „Anglia”