FMy

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 06 sie 2007, 13:33

Sir Keano pisze:przy fmie 2005 spedzilem pol zycia i sadze ze chyba był najlepszy.
to masz naprawdę którkie życie :/
Yo Niggaz....
Freshmaker, wołają Cie :wink:
Sir Keano pisze:(Pirat ofcoz)
i jeszcze do tego zabawki przybite do podłogi. Kradzione ofcoz. Kolega widocznie nie wie, że Polska leży w Europie i raz na jakiś czas (chociaż) można kupić grę orginalną. Po co, bo w necie jest pirat ofcoz :roll:
żeby nie robić kompletnego OT, to powiem, że sam gram trochę i idzie mi nawet nieźle. Z Tenerife mnie wywalili (prezes ['], gdybym tylko mógl mu nakopać) i poszedłem trenować reprezentacje Szwajcarii, zaraz potem dostałem propozycję z Rayo Vallecano i ten team obecnie trenunję. Rok 2017, postawiłem sobie za cel walke o europejskie puchary i jest to jak najbardziej wykonalne.

Loczek radze często przeglądać Africa Sports, ASEC oraz dwa chilijskie kluby Colo Colo i Universidad Catolica :wink: w późniejszej fazie gry można tam wyłowic wile talentów. Również składy rosyjskich drużyn należy przeglądnąć conajmniej raz na sezon. Ja tam wyłowiłem parę perełek. Jak zobaczysz kiedys takiego piłkarza w Colo Colo jak Ricardo Aravena to bierz go bez zastanowienia. Będzie genialnym napastnikiem. W grze ofcoz :roll:

Wróć do „Hyde Park”