FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 06 sie 2007, 14:32

mete pisze:kiedys odnosnie transferow w tym temacie napisalem ze w Hiszpanii maja podwyzyc stope podatkowa dla obcokrajowcow nikt w to nie wierzyl.

w Gazecie Wyborczej pisza ze od 2009 roku stopa bedzie podwyzszona dwukrotnie i bedzie wynosila tyle co we Wloszech czyli okolo 50%
Gazeta Wyborcza nie jest dla mnie wiarygodnym źródłem w tej kwestii. Dopóki nie zobaczę żadnych informacji na ten temat w lepiej zorientowanym źródle dopóty nie mam powodów, aby w to wierzyć.
mete pisze:wydaje mi sie ze Stec by nie pisal takich glupot bez podstaw to we Wloszech nic nie bedzie z obnizenia
A mi się wydaje, że Stec może pisać głupoty kiedy tylko mu się podoba i robi to co jakiś czas. Nie twierdzę, że jest totalnie beznadziejny, ale zdarzało mi się czytać naprawdę niepojęte rzeczy z jego strony.

Stec nie jest żadnym wielkim znawcą. Poza tym nie widzę powodu, aby podwyższać stopę podatkową. Bardziej skłaniałbym się ku opinii, że pojawiła się następna kwestia, którą można poruszać w razie nudy co pewnie bardzo cieszy pismaków ze Stecem na czele.

Wróć do „Hiszpania”