Everton (zbiorczy)

kamuflasz
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: kamuflasz » 15 sty 2005, 22:33

Przez wiele lat Everton grał w Premiership nic w niej nie osiągając zajmując lokaty w środku tabeli, jednak mimo to wypromował kilka gwiazdeczek takich jak Rooney, Radzinski czy Gravesen, gdy wjego szeregach grali jeszcze dwaj pierwsi wymienieni to wyniki klubu nie były dobre wiec złościli mogą twierdzić że sprzedaż gwiazd wpłyneła pozytywnie na ten klub, te słowa przecyztałem w jakiejś gazecie i ja też tak sądzę więc je tu napisałem, klub ten ma teraz szansę nawet na Ligę Mistrzów tylko nie zapominajmy że podobną sensację całkiem niedawno zrobiła Celta Vigo która grając w Lidze Mistrzów spadła do drugiej Ligi Hiszpańskiej, mi sie wydaje że sprzedaż Gravesena to nie jest koniec świata i włodarze klubu szybko znajdą kogoś na jego miejsce. Mocnym punktem tego klub jest bramkarz Nigel Martyn chociaż ma już 38 lat jest w niezłej formie. Nie widziałem żandego meczu z udziałem tego klubu tylko kilka skrótów w telewizji ale to zbyt mało by powiedzieć że ten klub lubię czy nie, więc nie będę się na ten temat wypowiadał ale będę śledził jego dalsze poczynania zarówno w Lidze Angielskiej jak i Europejskich Pucharach bo sądzę że uda im się je wywalczyć.

Wróć do „Anglia”