Mercato Nerrazzurich!

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post autor: Diamen23 » 06 sie 2007, 17:39

Jakoś nie wierzę kompilacjom
A bo ja wierzę :lol: . Wkleiłem to tak ot , jako ciekawostkę.
Nic specjalnego. Rolling Eyes Na pewno nie jest on wart takiej kasy w tym momencie. Ile zapłacił Bayern za Riberego? Wydaje mi się, że zainteresowanie tym piłkarze ze strony Interu to tak zwany „fakt prasowy”. Przecież na rok wypożyczyliśmy Jimeneza, który gra na tej samej pozycji chyba.
To samo pomyślałem. Jeśli ktoś nie wygląda fenomenalnie na takiej kompilacji , w której pokazywane są wszystkie jego zalety , to w rzeczywistości nie może być jeszcze lepszy. Takie same wrażenie miałem oglądając Pato.
Ale jak już mówiłem , to tylko kompilacje , filmiki którymi kierują się pokemony. A dla mnie ważniejsze jest jak gra w Fifie :lol:
Choć szczerze powiedziawszy nie potrzeba nam żadnego znich. Emerson wiadomo, już troche przewałkowane, natomiast Francuz po 1. pozycja na której gra jest już u nas obsadzona przez Figo, Stankovica i Jimeneza, po 2. 25 mln to można było dawać za Francka, natomiast Samir chyba jeszcze do takiego pułapu się nie zbliżył.
Z tym też się zgadzam , za 25 mln euro można z ligi francuskiej wyciągnąć każdą gwiazdę (może oprócz gwiazd Lyonu) , ewentualnie kilka milionów więcej. A Nasri to jak na razie wielka nadzieja i talent. Gwiazda jeszcze nie.

Wróć do „Wracając Do Meritum”