Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 07 sie 2007, 19:08

Babel pisze:Czyli gracze dzielą się na takich, którzy potrafią grać albo tylko atak pozycyjny albo z kontry. Dzięki, już teraz rozumiem.

To nie była moja teoria czy opinia, a kogo, chyba łatwo znaleźć przy wcześniejszych powołaniach. Widzisz raz ich bronisz raz podwazasz ich teorie. Bo to oni tak stwierdzili.

Babel pisze:Zajebistą masz argumentacje: kibice, snookerzyści. Chylę czoła przed takimi środowiskami opiniotwórczymi. I osobiście uważam, że Żurawski gra w kadrze ponieważ został MVP meczy z Armenia. Mów mi tak jeszcze. Yeeeeeeeeah. Wiesz co? Jakoś cenie sobie bardziej swoje obserwacje i decyzje Beenhakkera niż kibiców Celticu, onetowców, pilkapeelowców (oczywiście niektórych ) , gazety w Anglii czy w Polsce.
Piszesz to jakby to była prawda. Przecież Żurawski był krytykowany jeszcze przed kontuzja, ta pierwsza. Decyzje sa od dawna dosc kontrowersyjne, a podwazaja je trenerzy jak Jelenia, wiec dlaczego ja mam sie z nimi nie zgadzać, obserwacje, kiedy on widział Żurawskiego w akcji, skoro jego spotkania wypadały blado(sparingowe), a w pierwszej kolejce uwiez nawet gdyby strzelil, jedna jedyna bramke nie byłby noszony na rekach. Wychodzi na to, że Leo i tylko Holender ma racje, a kibice Celticu, ktorzy raczej powinni być za dobrem klubu sa poprostu zle nastawieni do Maćka, podobnie prasa, trenerzy, reszta anonimowych kibicow, a na koncu Ci snookerzysci, a tutaj chodzi mi o Higginsa, ktory chyba jest kibicem Rangers.

Wróć do „Polska”