Babel pisze:Czyli gracze dzielą się na takich, którzy potrafią grać albo tylko atak pozycyjny albo z kontry. Dzięki, już teraz rozumiem.
To nie była moja teoria czy opinia, a kogo, chyba łatwo znaleźć przy wcześniejszych powołaniach. Widzisz raz ich bronisz raz podwazasz ich teorie. Bo to oni tak stwierdzili.
Piszesz to jakby to była prawda. Przecież Żurawski był krytykowany jeszcze przed kontuzja, ta pierwsza. Decyzje sa od dawna dosc kontrowersyjne, a podwazaja je trenerzy jak Jelenia, wiec dlaczego ja mam sie z nimi nie zgadzać, obserwacje, kiedy on widział Żurawskiego w akcji, skoro jego spotkania wypadały blado(sparingowe), a w pierwszej kolejce uwiez nawet gdyby strzelil, jedna jedyna bramke nie byłby noszony na rekach. Wychodzi na to, że Leo i tylko Holender ma racje, a kibice Celticu, ktorzy raczej powinni być za dobrem klubu sa poprostu zle nastawieni do Maćka, podobnie prasa, trenerzy, reszta anonimowych kibicow, a na koncu Ci snookerzysci, a tutaj chodzi mi o Higginsa, ktory chyba jest kibicem Rangers.Babel pisze:Zajebistą masz argumentacje: kibice, snookerzyści. Chylę czoła przed takimi środowiskami opiniotwórczymi. I osobiście uważam, że Żurawski gra w kadrze ponieważ został MVP meczy z Armenia. Mów mi tak jeszcze. Yeeeeeeeeah. Wiesz co? Jakoś cenie sobie bardziej swoje obserwacje i decyzje Beenhakkera niż kibiców Celticu, onetowców, pilkapeelowców (oczywiście niektórych ) , gazety w Anglii czy w Polsce.