FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 07 sie 2007, 19:41

Henry potrzebuje przede wszystkim treningów bo jego słabsza współpraca bierze się przede wszystkim z tego powodu, że odstaje kondycyjnie. Często spowalnia akcje i widać wyraźnie, że szybko się męczy. Jeszcze nie doszedł do optymalnej formy po kontuzji, ale to wszystko do nadrobienia. Eto'o z kolei bardzo mi sie dzisiaj podobał. Szalenie aktywny i to nie tylko w ofensywie, ale i w obronie kilka razy. W pierwszej połowie stanowił zdecydowanie największe zagrożenie dla przeciwnika. W ogóle jak do tej pory Kameruńczyk gra bardzo dobrze, ale brakuje mu bramki. Gio znowu bardzo ładnie zagrał po wejściu na boisko. Trudno się nie uśmiechać kiedy ogląda się tego młodego chłopaka o już tak dużych umiejętnościach i tak dobrze rozumiejącego się z partnerami.

Dos Santos zdecydowanie musi zostać i o to się nie obawiam. Sztab szkoleniowy już dawno mówił, że Meksykanin będzie wprowadzany do pierwszej drużyny.

A tutaj jeszcze ciekawostka:

Obrazek

Ronaldinho myśli, że jak ja grałem na zlocie w piłkę bez butów to i on może. Pfffff... :lol:

[EDIT]

I jeszcze jedna ciekawostka. Dzisiaj rozegrany został również mecz pomiędzy weteranami Yokohamy a zarządem Barcelony :] Wygraliśmy 4:0. Jedną bramkę strzelił Laporta ( \o/ ) a Txiki ustrzelił hat-tricka \o/ :lol:

Wróć do „Hiszpania”