Król Strzelców La Liga

Esparza
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: Esparza » 08 sie 2007, 0:51

Mentor pisze:Tak się jeszcze zapytam z ciekawości po czym wnosisz Esparza, że tak właśnie się potoczy kariera Bojana :>
Z czystej ludzkiej zawiści. ;)
RealFan pisze: Soldado został raz wypożyczony i wrócił. Może jeszcze być z niego wielki pożytek bo chłopak ma "sznutę". Trzeba tylko na niego stawiać.
Ja o tym doskonale wiem! Sam pamiętam jak prowadziłem statystyki strzelców na pewnym serwisie piłkarskim, wypożyczony do przeciętniuchnej Osasuny strzelił przecież aż dziesięć bramek w lidze. Z tym, że przynajmniej w obecnym sezonie pożytku Real miał z niego nie będzie - w klubie jest i Javier Saviola, i RvN, i Raul, i Robinho. Dodatkowo ciągle słyszy się o tym, że poszukiwany jest nowy snajper (nie wiem w koncu, czy to już tylko plotki). Gdzie tu miejsce dla Soldado?
olek j pisze:Przyznaję - Zigic nie jest wybornym napastnikiem. Nie gra w mocnym klubie.
Jednak jego gra głową i warunki fizyczne pozostawiają w tyle jego wszystkie mankamenty.To jest typowy piłkarz do wykańczania powietrznych akcji, a takiego brakuje w kilku mocnych hiszpanskich klubach(a ponoć te Zigiciem się interesowały). Do 31 sierpnia jeszcze troche czasu, wiec moze jesli jeszcze przejdzie do lepszego klubu to moze powalczyc o korone króla strzelcow
Z takimi warunkami to do Premiership. Albo najbidniej do Serie A. Ja Żigicia w roli czołowego snajpera PD zwyczajnie nie widzę.

Wróć do „Hiszpania”