A to lista najbardziej ssacych tekstów:
1.
2.Chlopaczek pisze:Mozna dostrzec ze slowo catenaccio jest juz nie tylko synonimem gry defensywnej ale wrecz stalo sie obelga.Niemal jak slowo komunista.
Gdybym powiedzial o czyjejs dziewczynie "ona jak dla mnie jest bardzo catenaccio" albo "twoj sposob ubierania sie jest catenaccio" to kumaci potraktowaliby to jako personalny atak.Dosc sprytny ale atak.Nikt w dzisiejszych czasach nie chce byc catenaccio nikt nie chce byc ryglem
Dla mnie wszyscy ktorzy mowia/pisza ze w Serie A wciaz wystepuje catenaccio sami sa catenaccio
3.Snipp_ pisze:No dobra, ale umie jakieś sztuczki?'Del Piero' pisze:Natomiast jeżeli nie chcemy jechać komercją (czego się tutaj chyba nie da), to gdzie jest najlepszy gracz ME U-17 (2005) - Andrea Russotto? (Jeden z najbardziej utalentowanych piłkarzy młodego pokolenia we Włoszech. Wychowanek Lazio, od 2 sezonów występuje w Treviso. W ostatnim był wyróżniającym się graczem, nie tylko swojej drużyny ale i całej (drugiej) ligi. Piłkarz ten posiada wspaniałą technikę, często wchodzi w drybling, mówi się że ma być nowym Baggio)
4.Reallo pisze:APEL DO WSZYSTKICH KIBICÓW SRARCY!
To żałosne, że w 99% jesteście chłopczykami, którzy cały wolny czas przeznaczają na ślinienie się na widok gołych panienek w necie. Podniecacie się jak mama przyniesie z targu nową koszulke ronaldinho. Wasz ulubiony zawodnik to eto i dlatego w przyszłlosci planujecie oparacje, żeby stać się murzynem i w pełni masturbować się przy zdjęciach eto i całej jego małpiej rodziny. Możecie mi podesłac jakąs wiadomość na maila jak do srarcelony dojdzie jakiś wartościowy zawodnik. Wtedy to będzie już 2 w tym klubie, bo jest tam najciągany messi który oprócz strzelania goli przeszczepem górnym i udawaniem pedała potrafi szybko biegać. TO pewnie dlatego, że jak byl mały w argentynie to musiał kraść krowy żeby wyzywić rodzine, a jak był za nim pościg to bral krowe na plecy i biegł jak najszybciej i tak to już weszło w nawyk.
Przykładem waszej beznadziejnosci jest fakt, że udajacie dzielnych, a tak naprawde to kibicujecie dlatego, że brak dlugiego ptashka zmusza was do bycia na topie (być na topie to według was- malolatów kibicować klubowi który wygrał LM). Szkoda, że srarca nie ma tak rozmaitej historii jak Real. No cóż... W miarę czasu powstaje w kataloni powiedzenie- "barcelona przedłużeniem penisa".
Aha... zapomniałem dodać, że żeby byc trendy to doklejacie sobie zęby z papieru na lekcjach środowiskach w podstawówce, a na w-fach strzelacie z czuba karne na pustą bramke, a jak ktoś w końcu strzeli to woła: "Patrzcie to ja jestem Ronaldinho" (oczywiście mając papierowe jedynki ronaldinho.
Proszę o szybkiego BANa, bo nie chce mi się pisać na stronie zasyfionej kibolami srarcy!
5.Mentor pisze:Widzę tutaj trzy opcje:
1. Nie masz pojęcia o czym piszesz.
2. Udajesz głupiego.
3. Nie udajesz.
6.herdek pisze:Na wstępie chciałbym przeprosić wszystkich tych do których coś miałem tj. Mentor, RealFan, MVB, Bask, Róża, Sero, Franz (choć i tak cie nie lubie), Jakubbb, Kaczy oraz wszystkich tych których nie wymieniłem, a przez własną głupotę napisałem kilka obraźliwych rzeczy. Mam nadzieję, że nie wzieliście tych pogróżek do siebie jako, że jestem jeszcze młody i niedoświadcony w bojach na pięści. Chciałbym was osobiście przeprośić, ale niestety narazie nie będzie ku temu okazji. W przyszłości chcę wrócić na forum jednak już pod innym nickiem, pod takim pod którym nikt nie będzie mnie znał i nic nie zostanie zapamiętane z nicku 'herdka'. Chciałbym także prosić szanowne grono modeatorów o ułaskawienie mojego brata ciotecznego blanta, który dostał tzw. bana dożywotniego [*]. On także chce spowrotem wkupić sie w łaski szanownego forum, także pod innym nickiem jakoby nikt go nie poznał. Mam nadzieję, że moje przeprosiny zostały przyjęte i nikt się nie gniewa. Z wyrazami szacunku herdek
7.kaczy pisze:HERDEK 20:30:05
zreszta wiesz najlepiej jak jest
Ja 20:30:10
skąd?
HERDEK 20:30:21
przeciez tez jestes pokemonem
8.Bąbel pisze:KNM? Jestem na nie. Z tego co pamiętam został zamknięty gdyż, nie przypominał kąciku nocnym marków. Co najwyżej kącik nocnego onanisty. A potem w tym temacie wypowiadał się tylko RóżA.
9.Snipp_ pisze:Twoja dziewczyna też.Bruno Banani pisze:zycie jest piekne dopiero po 4 piwach
10.Pisakk pisze:myhalek_acm pisze:Lol serpentyna i noz to co innego
Żartujesz prawda? Bo jeśli nie, to będę musiał przestać kroić serpentynami chleb...
Akarin pisze:To nie sejm. Tutaj buraków nie ma
Krzysztof Jarzyna pisze:I po co te wycieczki do Pisakka?
Baw cie sie dobrze. Za tydzien Pisakk podsumuje i przedstawi wyniki.