kamuflasz pisze:Ja w tym samym piśmi8e co ty przeczytąłem że dług nie wynosi 12 mln a zaledwie 8:) a jeśli chodzi o wypowiedzi innych, skoro ten temat jest na topie to czemu nie można na niego rozmawiać?? Nie pamiętam gdzie ale wyczytałem że Cupiał chce Wisłę sprzedać a zainteresowani są nią działacze CSKA Moskwa powiązani z Romanem Abramowiczem ale sam w to nie wierzę i traktuję to jako plotkę;) Mam nadzieję że temu klubowi nic złego się nie stanie bo w końcu w ostatnich latach to on jest wizytówką naszego kraju choć ostatnio nie wiedzie mu się najlepiej, ale mam nadzieję że powtórzy ten sam wyczyn i zajdzie równie dalego jak niegdyś to było chyba 1/8 finału o ile dobrze pamiętam jeśli nie to mnie poprawcie.Axel Hammond pisze:Widzę, że większość forumowiczów z niecierpliwością czeka na upadek Krakowian (wnioskuję po wypowiedziach w tym temacie). No, panowie, nie martwcie się. Z 12-milionowym długiem (cytuje za tygodnikiem Piłka Nożna, najbardziej fachowym pismem o piłce w kraju) nie da się daleko pociągnąć. Ostatnia nadzieja to wyprzedaż piłkarzy. Już poleciał Gorawski, w kolejce czekają Żurawski i Szymkowiak. A słabawi juniorzy (brożki, Nawotczyński, Kwiek) mistrzostwa nie zdobędą. Cuda się zdarzają w Pucharze Polski, ale nie w lidze. Możemy już powoli gratulować Legii mistrzostwa Polski, choć już sam nie wiem co gorsze. Chyba jednak mistrzostwo dla Wisły byłoby czyms podlejszym.
Już ci Axel mówię przeczytałem to w numerze 51-52 Piłki Nożnej artykuł na stronie 53 pisze tam że Wisła ma zadłużenie z odsetkami względem Telefoniki 80 mln zł a porażka w Tibilisi wynosi 7,5 mlz zł strat, więc zachęcam wszystkich chetnych do lektóry. A jeśli chodzi o wizytówkę naszej Ligi to pokaż mi klub który w ostatnich pięciu latach osiągnoł więcej niż Wisła??Axel Hammond pisze:Wisła wizytówką naszego kraju? Nie rozśmieszaj mnie, a z reszty forumowiczów nie rób idiotów. Taka wizytówka, która kompromituje się z Anderlechtem, Realem, Valerengą, Tbilisi (mam wymieniać dalej?)... Owszem, doszli raz do 1/8 Pucharu UEFA, ale to było dawno i nieprawda. Nikt już tego nie pamięta, obecnie każdy czerwieni się ze wstydu przed znajomymi Gruzinami, którzy podczas wizyty w naszym kraju śmieją się z nas i z naszej wizytówki.
Powiedz mi, w którym miejscu wyczytałeś, że dług Wisły wynosi 8 mln? Będę skłonny ci uwierzyć.