Gry...

BUNCH

Post autor: BUNCH » 16 sty 2005, 11:54

W FIFA serii nie lubie tego, iż praktycznie każd ainterwencja bramkarza wygląda identycznie, jak w prawo to w prawo, jak w lewo to w lewo bez różnicy, równiez nie lubię tego, iż w FIFA z danego miejsca nie strzelisz nigdy bramki, ale znów z tego, innego zawsze strzelisz. W dodatku gola możesz strzelić tylko w długi róg. Za to w FIFA-2003 gola mogłes huknąć tylko w krótki, ona jest wogóle schematyczna. Owszem ma fajniejsze Cinematicsy, ale.. PES4 ma wszystko tak jak w mecz (wspominając już o golu ze spalonego), ale w PESie4 tam gdzie stoisz i sie skońćzy mecz, to z tego miejsca schodzisz dos zatni, to samo się tyczy faulów itp, wiecie co mam na mysli. I te kontuzje, opatrywanie poza boiskiem. No, ale grafika nie jestoi na wysokim poziomie, graficznie to FIF\Y wymiatają, ale cóż z tego jak grywalnośc słąba. Ale ja zawsze chciałem, aby było mnóstwo tricków w grze, np. każdy klawisz to inny trick, ale obecne gierki goraniczają tricky, rodzaje kiwek do może 5-ciu? Tego nie lubie może się zmieni to w prszyłosci...

Wróć do „Hyde Park”