nie chodzi mi tutaj o politykę transferową, bo taka prawda, że kluby z Bl mają mniej kasy i naprawdę nie są w stanie konkurować z innymi na równym poziomie. Ale to się powoli zmienia.vakabayashi pisze:tego Uliego którego polityka trasferowa doprowadziłą do tego ze dziś
Bayern Monachium nie gra w LM i wydał najwiecej z wszyskich klubów europy na transfery w obawie żeby znów nie być 4 punkty za Werderem Schlake i Stuttgartem
lol, dawał mu kasę, ale Ruud powiedział, że wybrał ofertę realu dlatego, że byli pierwsi, poza tym cieżko było się dogadać z ManU, które w tym czasie chciało Owena w zamian za Ruuda. Nie dogadali się co do ceny, z zawodnikiem mieli ustalone. Real też był w grze, dał ile chcieli i dostał Ruuda. Więc nie gadaj takich głupot, że nie chciał Uli dac odowpiedniej kasy jemuvakabayashi pisze:czy dlatego ze Hoeness nie potrafił przekonać RVN do przejscia do niemiec bojąc sie mu zaproponować rozsądne dla jego klasy pieniadze
ba, mistrzostwo jak mistrzostwo. Tytuł to załuga Capello i cieżko będzie Ci zaprzeczyć. Transfery były takie jak chciał Capello, Pedia tylko dawał ile chcieli managerowie Juve, ManU itp.vakabayashi pisze:niby czemu ma mu Pedija buty czyścić dlatego ze w pierwszym roku swej pracy na Bernabeu jego pomysły dały Realowi mistrzostwo
z powodu doświadczenia choćby, Pedia jest też słabym negocjatorem daje kasę niemal bez negocjacji, bo jak można nazwać inaczej kupno Drenthe za 14 baniek i Pepe za 30? Wiem, że dla Realu i Chelsea są ceny specjalne, ale nikt przy zdrowych zmysłach nie dałby za tych zawodników tyle kasy.vakabayashi pisze:niby czemu ma mu Pedija buty czyścić
Uli Hoeness to specyficzny manager, często chował kase, ale przez to stawialiśmy na wychowanków i zawodników młodych. Czy Real stawia na wychowanków? Nie za bardzo.vakabayashi pisze:tego Uliego którego polityka trasferowa doprowadziłą do tego ze dziś
przeczytaj co napisałem zaraz pod tym zdaniem które zacytowałeś. Drenthe woli grać jako skrzydłowy, w defensywie nie jest za dobry, oczywiście może się podszkolić, jego główne walory to gra w ofensywie, świetne dośrodkowanie oraz szybkość. Z resztą jest przeciętnie, ale ma szanse stać sie naprawdę dobrym graczem. Ale powinien grać na skrzydle. Tam zaprezentowałby pełnię możliwości, w obronie będzie z nim czasami jak z Marcelomylisz sie ,bedzie grał na lewej obornie