Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 09 sie 2007, 23:29

Makis pisze:Musiales go widziec w wielu spotkaniach, skoro masz takie obserwacje.
mam neta to oglądam mecze :wink:
oglądałem czasami spotkania Feyenoordu, ostani sparing z Liverpoolem też, gdzie strzelił bramkę :wink: poza tym na ME-U21 widziałem wszystkie mecze Holendrów :wink:
RealFan pisze:Od tergo sezonu sytuacja się zmienia
bo wreszcie ktoś przejżał na oczy, ja sie tam cieszę, że w takim klubie jak Real będzie grało więcej wychowanków, bo samych zawodników z Ameryki Południowej jest w zespole dużo. Dla mnie za dużo.
RealFan pisze:Tylko, ze to wlasnie Pedja podsunal Calderonowi kandydature Capello, prezes chcial Schustera juz rok temu.
i dopioł swego, a nie było tak, że Calderon na wyborach ogłosił, że przyjdą Robben, Kaka i Cesc a trenerem zostanie Capello?
RealFan pisze:Wiesz ile czasu trwał ten serial i ile czasu Real negocjował? I jak były odbierane oferty w granicach 7-10 mln?
wiem ile to trwało, ale mam takie samo zdanie jak rkoeman. Przepłaciliście, holendrzy zobaczyli, ze bardzo jestescie napaleni na zawodnika i podbili cenę. Gdybyście próbowali załatwić to bardziej po cichu to jestem pewien, ze poszedłby za mniej. Poza tym głównie chodziłomi o Pepe :wink:

Wróć do „Hiszpania”