mam neta to oglądam meczeMakis pisze:Musiales go widziec w wielu spotkaniach, skoro masz takie obserwacje.
oglądałem czasami spotkania Feyenoordu, ostani sparing z Liverpoolem też, gdzie strzelił bramkę
bo wreszcie ktoś przejżał na oczy, ja sie tam cieszę, że w takim klubie jak Real będzie grało więcej wychowanków, bo samych zawodników z Ameryki Południowej jest w zespole dużo. Dla mnie za dużo.RealFan pisze:Od tergo sezonu sytuacja się zmienia
i dopioł swego, a nie było tak, że Calderon na wyborach ogłosił, że przyjdą Robben, Kaka i Cesc a trenerem zostanie Capello?RealFan pisze:Tylko, ze to wlasnie Pedja podsunal Calderonowi kandydature Capello, prezes chcial Schustera juz rok temu.
wiem ile to trwało, ale mam takie samo zdanie jak rkoeman. Przepłaciliście, holendrzy zobaczyli, ze bardzo jestescie napaleni na zawodnika i podbili cenę. Gdybyście próbowali załatwić to bardziej po cichu to jestem pewien, ze poszedłby za mniej. Poza tym głównie chodziłomi o PepeRealFan pisze:Wiesz ile czasu trwał ten serial i ile czasu Real negocjował? I jak były odbierane oferty w granicach 7-10 mln?