Casilias,Guti,Raul,M.Torres,Soldado(czesciowo),Balboa,De La Red,GraneroAkarin pisze:Nie za bardzo
to sa piłkarze pierwszego skłądu (pośród 25osób) Realu na przyszły sezon wszyscy są wychowankami albo przeszli przez kilka drużyn młodzieżowych Realu jest ich 8 powiedz ilu wychowanków na nowy sezon
w składzie jest Bayernu
sprawdz zanim bedziesz powtarzał stereotyp który jest nieprawdziwy
najpierw oskrażasz go potem sam go tłumaczysz ceny są jakie sąAkarin pisze:Pedia jest też słabym negocjatorem daje kasę niemal bez negocjacji, bo jak można nazwać inaczej kupno Drenthe za 14 baniek i Pepe za 30? Wiem, że dla Realu i Chelsea są ceny specjalne, ale nikt przy zdrowych zmysłach nie dałby za tych zawodników tyle kasy
wg. mnie za Drenthe tragował sie niezle Feeynerod chciał 18 ale ok
Real był pod ścianą Chivu powiedział nie, żadnego realnego oborony nie był na rynku który odpowiadał temu co Real szukał
bali sie ze zostana z Helguerą a że z Porto negocjuje sie b. ciezko
to cena 30 mln nie dziwi choć tyle dalismy za Ramosa który dzis w wieku 22 lat urasta na symbol Realu.
dla Realu sa specjalne ceny. owszem wczoraj za Quaresme prezes porto chciał 40mln euro bo to Real od Atletico chcieli 25.
mylisz sieAkarin pisze:Tytuł to załuga Capello i cieżko będzie Ci zaprzeczyć
Co zrobił Mijatovic
nie ma co z Pedji robić boga. ale hasla ze Hoenessowi moze buty czyścić to głupie zdanie.pomyśl jaka jest presja na wynik w Realu a jaka w Bayernie
na koniec powiem ze Bundesliga ma kilku świetnych menagerów i na pewno Houness jest jednym z najlepszych
przespałem to zdanieAkarin pisze:przeczytaj co napisałem zaraz pod tym zdaniem które zacytowałeś.