Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post autor: brylancik » 10 sie 2007, 17:12

vakabayashi pisze:Bueno,Adrian,Marcelo,Agus - pierwsza drużyna to dla nich za WYSOKIE progi wszyscy w niedługim czasie wypożyszni zostana choć Marcelo mozliwe ze bedzie w szerokiej kadrz
Aghus IMO zagrał bardzo dobrze. Z resztą się zgadzam.
vakabayashi pisze:De La Red - grał wczoraj w drugiej połowie niezle, Schuster ustawił go na DM i radził sobie całkiem niezle myśle ze w 25 zostanie
Wg. mnie w 2. połowie chyba najlepszy na boisku. Świetnie rozgrywał piłkę, trafił w słupek z wolnego i w destrukcji też nieźle.
vakabayashi pisze:Balboa - wiadomo ze Depor,Lokomotiv,PSV to nie jakieś tuzy ale bardzo pozytywnie sie JAvier prezentował w porywach do świetnie jeśli klub nie kupi Quaresmy to Balboa zostanie jako zmiennik Robinho
Gość od paru spotkań nalepiej się prezentuje z wszystkich wychowanków włączonych do 1. zespołu i mam nadzieję że będzie solidnym zmiennikiem na skrzydło albo nawet atak.
vakabayashi pisze:Gago - kolejny bardzo średni mecz tego zawodnika, pisałem o tym juz o ile Hguain widać ze daje z siebie wszytko w kazdym meczu to Gago jak narzie wg. mnie bubel
['] do dupy...

Wróć do „Hiszpania”