wyrwales je z kontekstu...bylo to ze tak powiem pytanie retoryczne...rebuzz pisze:przeciez napisal wyraznie ze od bayernu ..wiec nie wiem po co tu te pytanie...brazzo pisze:
nie potrzebuje pomocy od bayernu czy ogolnie pomocy??![]()
malo prawdopodobne czyli wykonalne, nie przekreslam ostatecznie bvbrebuzz pisze:racja , ale to nie znaczy ze nie idzie z nich wyjsc, a jak narazie plan wyjscia z dlugow sie udaje w 100%brazzo pisze: bo jest to malo prawdopodobne zeby wyjsc z takich dlugow samodzielnie,??
przeczytaj jeszcze raz moja wypowiedz...teraz zrozumiales?rebuzz pisze:brazzo , sorry ale piszesz glupotybrazzo pisze: prosze bardzo, upatrujcie szansy w bogatym biznesmanie ze wschodu...bo taka jest rzeczywistosc, podobno jakis turas wykupil 5% akcji i na tym nie konczy......??
wiem na jakim planie sie opieracie, przeczytalem nawet ten mydlacy oczy artykulrebuzz pisze:jak nie wiesz na jakich zasadach sie ma opierac ten plan to prosze przeczytaj na www.bvb.com.pl wywiad z nieubamem ktory osobiscie tlumaczylem , zapoznaj sie z nim i wtedy wyciagnij odpowiednie wnioski.