Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 11 sie 2007, 13:03

Bassu pisze:dziadku Gattuso
Gattuso więcej wybiega niż nie jeden zawodnik MU. Myślę że miejsce w składzie znalazłby na 100% zresztą Ferguson jest nim zachwycony ale twoja zazdrość robi swoje.
Bassu pisze:A jeśli ktoś z podwórka Milanu się tu teraz odzywa to tylko dlatego że zobaczyli nasze wzmocnienia i wpadli w popłoch i kompleksy, boją się zemsty jaka może nadejść gdy te dwa kluby się zmierzą w kolejnej edyzji LM.
Jestem przerażony. Nie śpię po nocach. Pamiętam jak Milan grał z MU dwa lata temu i po 2 porażkach 0:1 i 1:0 kibice zapowiadali wielki rewanż przy najbliższej okazji. Przed meczami LM lubię sobie wejść na takie DevilPage i czytać komentarze. Wtedy mieliśmy zostać zmiecieni a teraz Ronaldo miał przejeżdżać naszą obronę raz za razem - nie wyszło. Dlaczego tym razem ma być inaczej :?: Dlaczego Bayern też za każdym razem zapowiada wielki rewanż. Dlaczego to Milan zawsze musi awansować :?:
Bassu pisze:A milaniści niech się zajmią swoim podwórkiem bo nie będe im przypomniał porażki z Liverpoolem (jak już tak na wspomnienia zebrało ludzi).
Liverpool już sobie odbiłem tą LM i w przeciwieństwie do Ciebie mam wiele pięknych wspomnień związanych z Milanem.
Bassu pisze:Europa to się zawchwycała ja Liverpool wygrał z Milanem przegrywając do przerwy 0:3.
MU w Europie tyle nie znaczy, nie znaczyło i nie będzie znaczyć. Rozumiem tą frustracje i wybaczam.

Wróć do „Anglia”