Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 685
Kibicuję: Manchester United

Post autor: Bassu » 11 sie 2007, 13:16

Łukasz_ pisze:twoja zazdrość robi swoje.
Wytłumacz mi więc co robią Twoje posty w tym temacie poza tym że go zaśmiecają? Piszesz mi tu LM która dawno temu się skończyła, żyjesz wspomnieniami. Co Ci da ten post, w którym poraz setny będziesz wszystkim udowadniał że Milan był dużo lepszy w meczu który odbył się kilka miesięcy temu? Wszyscy już dawno o tym przestali rozmawiać a Ty jakbyś po tym meczu wpadł w trans z którego dopiero się ocknąłes zaczynasz pisać jak to dużo lepsi byliscie na boisku i jak to pokonaliście Manchester. Nie czepiałbym się i nie czepiałem gdy pisałeś tak pare dni po meczu ale czas chyba zerwać kartkę w kalendarzu bo mamy sierpień. Chyba że wygrana z Manchesterem była dla Ciebie czymś tak niesamowitym że nadal całymi dniami oglądasz ten mecz i nie wierzysz własnym oczom że wygraliście go.

Łukasz_ pisze:Liverpool już sobie odbiłem tą LM i w przeciwieństwie do Ciebie mam wiele pięknych wspomnień związanych z Milanem.
Widzę właśnie że z jednego wpomnienia się nie możesz obudzić i ciągle o nim przypominasz...
Łukasz_ pisze:Nominuj. Sukcesów MU w Europie nie ma. Historie i ligę angielską odłóż na bok.

:rotfl2: umarłem. Ty naprawde żyjesz na innej planecie. Ah jaki ten Milan jest cudowny!
Ostatnio zmieniony 11 sie 2007, 13:21 przez Bassu, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”