tak jak w 99/00 ? heh dowiedz sie wiecej na temat gestow twojego klubu a potem racz wchodzic w dyskusje.Kamilo pisze:Ja się cieszyłem tylko z tego, że Bayern ma gest !!!
prosze o ostrzezenie dla tego usera. z wiadomych powodow.Kamilo pisze: A jeśli niechcecie tej pomocy to się wypchajcie !!!
urwales sie z choinki ? pisalem przeciez zeby slow tego goscia nie brac na powaznie bo to nawet nie jest kibic BVB , tylko osoba ktora co 2 dni zmienia klub ... czytaj ze zrozumieniem.Kamilo pisze: Ktoś się wypowiadał "jaki Bayern ma stadion a jaki Borussia"
no to dzieki za "pewne" informacje ze sobie rady nie dajaKamilo pisze: A czy Borussia wyjdzie z długu?? hmmm.... jestem pewien, że bez żadej pomocy(nie mowie o pomocy Bayernu) nie dadzą rady ,
sluchaj nie osmieszaj sie juz wiecej, moze mi powiesz CO takiego chcial zrobic bayern ? narazie to tylko puste slowa bez pokrycia rozumiesz gosciu ? tak to kazdy moze gadac... w 99/00 bylo tak samo tylko ze wiecej zamiaszania z tego ... jak bedzie juz cos wiadomo to idzie pogadac na ten temat .. ehhh.... a swoja droga to moglbys sie czegos wiecej dowiedziec na aktualne tematy i potem sie wypowiadac a nie robic niepotrzebny szum i trzeba ci wszystko tlumaczyc od poczatku jak do dziecka ...Kamilo pisze: Ale to ich sprawa Bayern chciał pomóc