Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
liam
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 28

Post autor: liam » 12 sie 2007, 0:38

hmm co do techniki Pepe to sam nie wiem. Rzadko tego piłkarza widziałem w Porto z prostej przyczyny, nie oglądam zbyt często ligi Portugalskiej :oops: ale coś mi się zdaje że te jego przyjęcia i wbicia piłki w trybuny spowodowane były tremą w końcu to jego pierwszy mecz z zespołem PD. Być może z czasem się przyzwyczai i zacznie grać nieco spokojniej. Wystarczy spojrzeć na Cannavaro jeszcze nie tak dawno był to piłkarz który dawał się ogrywać jak dziecko a gdy odebrał piłkę wybijał ją byle gdzie jak najdalej. A dzisiaj (podobnie było też z PSV) grał naprawdę dobrze i co najważniejsze spokojnie. Z środkiem pomocy zgadzam się w 100% brakuje nam kogoś takiego jak Zidane (ehh te wspomnienia) Guti gra zbyt nieregularnie. Mam nadzieje że Calderon pójdzie po rozum do głowy i sypnie trochę groszem (niech nawet przepłaci) na Van der Vaarta czy Sneidera i to jak najszybciej.
Ps. nie wiedziałem że Real interesuje się Mancinim przynajmniej tak twierdził Trzeciak :D
Mentor pisze:Ale czy tyły naprawdę zostały tak dobrze wzmocnione?
nie chodzi mi tu tylko o linie obrony ale także o defensywnych pomocników Diarra i bądź co bądź dobrzy Emerson i Gago (chociaż z formą tych dwóch ostatnich jest raczej słabo) Pepe no cóż wątpię aby zawsze grał tak słabo. Na pewno defensywa przynajmniej na papierze jest jedną z naszych najsilniejszych (o ile nie najsilniejszą) formacji

Wróć do „Hiszpania”