Jakbym mial troche czasu, to bym sie najpierw zapytal czy ty tak na serio, jaja sobie robisz czy piszesz na koksie, a dopiero po jakims czasie odpowiadal. Tyle ze nie mam czasu i pisze mi sie [ch**] na laptopie, wiec odpowiem od razu.vakabayashi pisze:bardzo. szczególnie jak odejdzie Dani Alves
bez przesady mają dobry skład ale nie grali znowu jakiś cudów
Otoz Sevilla sprzedala w ostatnich latach Bestie czy boskiego Serio R. i mimo to miast grac gorzej gra coraz to lepiej. Jezeli ponadto uwazasz, iz obecna Sevilla sie opiera na Alvesie to coz ja moge odpowiedziec? Moge jedynie bezradnie wzruszyc ramionami. Lubie Daniela, ale niech sobie Alves idzie do Realu za 40 baniek i sie nim cieszcie. A Sevilla bedzie miala nadal tak zajebistych graczy na kazdej pozycji, ze i tak beda grali lepsza pilke w tym sezonie od Blancos. Mozesz mnie trzymac za slowo.
Ide pic.
Edit: Jako sympatyk Porto powiem wam, ze Pepe wbrew pozorom nie jest wcale taki zly techicznie w porowaniu do na przyklad jego gry jeden na jeden, ustawiania sie czy braku umiejetnosci antycypowania gry rywala. Gra tez przyzwoicie wslizgiem i dobrze gra glowa. Za to jest wolny i malo zwrotny. Taki Chivu jest od niego we wszystkim lepszy. I IMO wart 30 baniek. Za Pepe wiecej niz 10 baniek bym nie dal.
WP // Babel