Komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2007/2008

orzo
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: orzo » 12 sie 2007, 11:19

Lech P. napewno będzie się liczył w tym sezonie, ale drużyna F. Smudy ma jeden problem, mecze wyjazdowe :( Mam nadzieje, ze w tym sezonie Lech poprawi gre na wyjeździe i bedzie równiez tam łapał punkty, bo przeciez wygrywając wszystko na swoim stadionie mistrzostwa się nie zdobędzie, a nawet nie bedzie się w czołówce... Mecz w poprzedniej kolejce z Koroną na wyjeździe pokazał, ze Lech w tym sezonie moze na wyjazdach własnie zdobywac punkty ( mam nadzieje ). Kolejnym sprawdzianem dla Lecha będzie wyjazd do dobrze grającego Mistrza Polski - Zagłębia.

Wisła Kraków, to napewno zdecydowany faworyt do mistrzostwa, Taką drużyne jaką ma obecnie Biała Gwiazda napewno chciałby miec kazdy klub w Polsce :) Wystarczy powiedziec tak::: Baszczyński, Dudka, Głowacki, Kosowski, Sobolewski, Zienczuk,Niedzielen --- Obecni lub byli kadrowicze + Pawełek, Brożek - oni się ocierają o kadre, a do tego Cantoro i Cleber, a może dojdzie jeszcze Szymek. Brakuje mi w tej drużynie jeszcze Kuby i Żurawia,,, LM pewna w sezonie 2008/2009 :)

Wróć do „Polska”