Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 12 sie 2007, 15:16

Na początek odpowiem Kamilowi232. Człowieku coś ty się tak tej nie wygranej ligi przez Milan uczepił ? Widzę że po ostatnim sukcesie MU w lidze trochę ci odbiło bo z tego co pamiętam MU wcześniej ostatni raz mistrza miało podobnie jak Milan w 2003 czyli 4 lata temu. Teraz mi odpowiedz co Manu grało od tego czasu do ubiegłego sezonu ? W tym sezonie Milan ligę odpuścił i chciał być tylko w 4 ale to chyba nie dziwi bo na nic innego szans nie było więc logiczną rzeczą jest że główne skupienie pójdzie na Ligę Mistrzów. Wcześniejsze sezony nie były takie bo Milan walczył z turyńskim klubem do końca i niczego nie odpuszczał !
Kamil232 pisze:Ronaldo i Scholes nie byli w takiej formie jak na poczatku i w srodku sezonu, tymi zawodnikami mozna straszczyc cała Europe.
Nie zgadzam się. School w pierwszym meczu grał bardzo dobrze w drugim nie dali już mu tak pograć. Co do Ronaldo, uznajmy że był bez formy ale z tego co wiem najwięksi gracze nawet bez formy potrafią jednym zagraniem odmienić losy meczu, on nawet nie próbował.

Morrow pisze:Idąc tym tokiem myślenia to Liverpool jest w chwili obecnej drugą najsilniejszą drużyną w Europie
Może sprostuje. Europe uznam jako Ligę Mistrzów bo to jedyna okazja żeby drużyny z innych lig miały okazje grać ze sobą. Na podstawie lig ciężko ocenić kto gra lepiej bo Milan nie zagra z Boltonem na wyjeździe a MU z Palermo itd.
Morrow pisze:Tyle, że w przypadku Milanu odbywa się to kosztem ligi.
Z tym się nie zgadzam. Ten sezon w Calcio był inny niż zwykle i Milan teraz odpuścił ale jak pisałem wyżej wcześniejsze lata to walka do końca.

Wróć do „Anglia”