A kogo Liverpool ma na ławce? a jak Terry wypada z Chelsea to jak ich obrona gra? to chyba normalne, ze jak nie ma lidera defensywyny Ferdinanda i jeszcze np. Vidica, ze obrona gra słabo, kazda na swiecei tak bedzie grac jak ktos im wypadnie. Brown to nie jest zapchajdiura to bardzo dobry zawodnik, który przy Ferdinandzie gra bardzo dobrze. Silvestre? no cóz, zgodze sie ze na srodek to przecietniak, ale na skrzydle radzi sobie dobrze. JEst Pique i Evans w koncu musza dostac szanse a ze maja ogrmny potencjał to jeden to pokazał w Zaragozie a drugi to pokazuje w reprezentacji czy pokazał w Sunderlandzie.Mam pytanko: dlaczego nie kupiliscie zadnego defensora? jak pokazal chociazby mecz z Milanem pod nieobecnosc Vidicia i Rio, jest dosc cienko. Brown, Silvestre to nie sa zawodnicy dla klasy MU. To sa zapchajdziury. Wszystko wyglada pieknie i cacy, ale ta defensywa to jest mankament Diablow. Jest Pique, ale to dzieciak. Bardsley, Simpson to tez mlodziki. I o ile sie nie myle Bardsley jest prawy?
Zajeli najpierw dwa razy 3 miejsce, a nastepnie walczyli juz o Mistrzostwo z Chelsea. Wazne ze w tamtym roku wygrali.Człowieku coś ty się tak tej nie wygranej ligi przez Milan uczepił ? Widzę że po ostatnim sukcesie MU w lidze trochę ci odbiło bo z tego co pamiętam MU wcześniej ostatni raz mistrza miało podobnie jak Milan w 2003 czyli 4 lata temu. Teraz mi odpowiedz co Manu grało od tego czasu do ubiegłego sezonu ?
Ze slabeuszami nawet bez formy pokaza klase, ale nie z MIlanem. I twierdzisz ze Ronaldo nie jest jednym z najwiekszych?Nie zgadzam się. School w pierwszym meczu grał bardzo dobrze w drugim nie dali już mu tak pograć. Co do Ronaldo, uznajmy że był bez formy ale z tego co wiem najwięksi gracze nawet bez formy potrafią jednym zagraniem odmienić losy meczu, on nawet nie próbował.