Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 12 sie 2007, 16:55

Nie wiem czy zauwazyles ale to byla odpwoedz na spot PO Exclamation
No właśnie nie wiem o czym mówisz :roll: Ale jak piszesz że to PO pierwsza puściła taką reklamówkę to nie mam podstaw ci nie wierzyć.
czeher pisze:Odnosnie wyborow jezeli na placu pojawilaby sie niedawno zapowiadana partia - powstala wokol hipotetycznie Rokity czy Marcinkiewicza to moze bym na nia zaglosowal ale to raczej mission impossible
Ale politycy ciągle są ci sami i pościągali by jednego z drugim i wyszło by na to że ludzie w większości są ci sami tylko pod inną nazwą.
Yukasz, odkad ty glosujesz to moze nie rzadzili, ale jako ze PO to mniej lewacka emanacja UW byli juz u wladzy.
Tak ale z tego co sobie przypominam to zostali zaproszeni do koalicji a nie wygrali wybory, no chyba że się mylę. I tak samo napisałem że PO jeszcze nie rządziło pod nazwą PO a to że pół czy więcej ludzi wywodzi się z innej partii a reszta jeszcze z innej to normalne bo na Wiejskiej mercato trwa cały sezon.
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Do Kaczorow i ich partii mozna miec mnostwo zastrzezen, ale akurat wiekszosc obietnic przedwyborczych spelnili.
A to ciekawe bo ja o niczym takim nie słyszałem :roll: Chociaż nie bo dążą do tego abyśmy mieli mieszkania za 3 mln :lol2:
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:W Warszawie zreszta tez obecnie rzadza wespol z hochsztaplerami z SLD
Mi jest obojętne kto rządzi w Warszawie i kto tam będzie rządził. Może to być Polska Partia Przyjaciół Seby a także Samoobrona, LPR czy też ten cały LiS. Naprawdę nie ma dla mnie różnicy jeśli partie się odgadują, nie robią żadnych przekrętów i działają na rzecz poprawy sytuacji i rozbudowywania miasta a nie dla własnych korzyści. Aby było tak jak należy. I nie powiedziałem że PO dogaduje się z SLD i dobrze rządzą w W-wie tylko że dla mnie nie ma znaczenia kto tam siedzi aby tylko było dobrze. Tak samo w kraju niech Lepper z Giertychem sobie rządzą jeśli byłoby cudownie jak nigdy ale tak nie tak nie jest i nie będzie i dlatego jestem przeciwko nim co nie zmienia faktu że jakby byli uczciwi i rozgarnięci to mogliby sobie rządzić.

Edyta:

Tak samo jak kiedyś przykładowo Kaczory trzymały z Wałęsą a teraz nie mogą na siebie patrzeć więc po co mam ciągle oglądać się na to co było kiedyś jak niektórzy mają inne poglądy i sami się odcinają od przeszłości co udowadniają zmieniając partii zakładając nową. Tak samo teraz PO jeździ po Piskorskim... Zresztą ja też kiedyś dostałem bana na forum a dziś piwus płaci mi żebym się tu logował :lol: Więc co powinienem ciągle być banowany bo kiedyś byłem :?: Nie mówię że PO będzie inne jak wygra i mam co do tego wątpliwości jak wcześniej pisałem ale jak mam głosować to na PO albo na nikogo innego włączając w to Mikke.
Ostatnio zmieniony 12 sie 2007, 17:18 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”