---> Rap <---

Awatar użytkownika
maniekk
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: maniekk » 12 sie 2007, 18:41

acha to nie wiedziałem, że Dka z kawałkami "kocham cie kocham cie" może nieść jakiś przekaz, tak jak ta cała reszta.
nie wiem o czym mówisz. Nie znam zadnych jego kawałkow w tym temacie. Ty za to musisz znac, skoro twierdzisz ze takie są :]. Ale nie bój sie nie bede sie smial, ja nie TY. Kazdy ma swój gust.

Kasta to Gangsta?

Gangsta raperzy? Jak dla mnie to Wall-e to jedna osoba. Zauwaz ze napisalem ze chodzi o Kastaniety, a tam chyba Wall-e wystepuje praktycznie solo. Gural jest w calych 3 kawałkach(na ok 25) ale akurat do tych tracków z udziałem Gurala nie mam zastrzezeń. A sołówki Wall-e trzymaja najwyzszy poziom. A Małolat to jest wielki Gangster co to nie on.. Wielki Dealer, a jego muza cinka jak tylek węża( ma 2 kawalki dobre na plycie, ale tylko dzieki udzialu w nich Wlodka i Sokoła). Jezeli lubisz tego typa to luz. Ale na drugi raz nie napinaj

[/quote]A co do Wilka, i o tym jego "kaleczeniu", to moge powiedzieć tylko, że chyba mało kawałków Molesty słuchałeś.
Lubie Moleste za Pelsona Włodka i Vieńka. Wilk jest najsłabszym ogniwem tam i tyle. Oczywiście to jest moje zdanie. Jezeli go wielbisz to ok. Jeden lubi masło a drugi masmix. Pozdro

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”