Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Axel Hammond » 16 sty 2005, 17:57

kamuflasz pisze:
Axel Hammond pisze:Wisła wizytówką naszego kraju? Nie rozśmieszaj mnie, a z reszty forumowiczów nie rób idiotów. Taka wizytówka, która kompromituje się z Anderlechtem, Realem, Valerengą, Tbilisi (mam wymieniać dalej?)... Owszem, doszli raz do 1/8 Pucharu UEFA, ale to było dawno i nieprawda. Nikt już tego nie pamięta, obecnie każdy czerwieni się ze wstydu przed znajomymi Gruzinami, którzy podczas wizyty w naszym kraju śmieją się z nas i z naszej wizytówki.
Powiedz mi, w którym miejscu wyczytałeś, że dług Wisły wynosi 8 mln? Będę skłonny ci uwierzyć.
Już ci Axel mówię przeczytałem to w numerze 51-52 Piłki Nożnej artykuł na stronie 53 pisze tam że Wisła ma zadłużenie z odsetkami względem Telefoniki 80 mln zł a porażka w Tibilisi wynosi 7,5 mlz zł strat, więc zachęcam wszystkich chetnych do lektóry. A jeśli chodzi o wizytówkę naszej Ligi to pokaż mi klub który w ostatnich pięciu latach osiągnoł więcej niż Wisła??
Tak, sama porażka z Tbilisi istonie przyniosła 7,5 mln strat. Ale nie zapominaj o stratach związanych z brakiem awansu do LM w tym roku i w latach poprzednich (a także o Valernedze). To wszystko w sumie może dać te 12 mln o które się tutaj rozchodzi. No i odszkodowanie dla Kasperczaka, które w świetle przepisów FIFA powinno zostać wypłacone. Milion euro = 4 mln złotych. Oj sypie wam się Wisełka, sypie. Ale nie martwcie się. Na pewno jakiś nowy klub zbuduje swoją potęgę na pieniądzach jakiegoś desperata i chętnie przygarnie bezdomnych kibiców zdegradowanej Wisły.

Wróć do „Polska”