Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 13 sie 2007, 14:55

Yukasz pisze:Ale oczywiście w oczach Tymona każdy kto nie głosuje na PiS albo nie wychwala ich pod niebiosa do wyborów chodzi aby byc trendy i w ogóle nie wie co robi. Myślisz inaczej - nie wiesz co robisz i masz jakieś zaburzenia Rolling Eyes
'nie głosuje na PiS' zamienić na 'podnosi paluszek na PiS'

I proszę nie wyskakuj mi z jakimiś tekstami że poprzez krytykę PiSu chcę być trendy (jakbym chciał być fajny i trendy to na każdym kroku mówiłbym że wszystko ssie :lol: ) próbuję wedrzeć się do kręgu inteligentów zamiast zdobywać wykształcenie bo mijasz się z prawdą. Nie pojmuje jak można tak mówić tylko dlatego że ma się odmienne zdanie o PiSie. Przecież jak rządziło SLD to wszyscy jechali po SLD, jak będzie rządziło PO to wszyscy głównie im będą wytykali błędy - taka dola rządzących że na nich skupione są media. Jak Kwaśniewski się nachlał to do dziś to przypominają, jak Kaczyński zachowywał się jak obłąkany podczas różnych imprez i trzeba było niemal prowadzić go za rękę jak małe dziecko to oznacza że się kompromitował (przynajmniej dla mnie bo takie zachowanie oby prezydentów jakie wymieniłem wg mnie nie przystoi głowie państwa) a jakby Tusk był prezydentem i powielał te błędy to obrazki z nim w roli głównej byśmy oglądali. Taka kolej rzeczy ale PiS próbuje wszystkim wmówić że nikt z mediami włącznie nie pozwala im rządzić i wszyscy są przeciwko nim.
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Co ciekawe kilka tygodni potem Tusk w wywiadzie z Najsztubem powiedzial, ze nic nie wie o przeszlosci swojego dziadka (a jest historykiem), jak sie potem okazalo klamal, zeby zdobyc glosy moherow, ktorym jego rodowod mogl sie nie spodobac. Media jednak na to nie zwrocily zadnej uwagi.
O tym akurat wiem i jak widać po mnie media też o tym wspominały. A Tusk nie kłamał tylko z tym więc taki święty to on też nie jest.
I tyle.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”