AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: mariuszmilan » 13 sie 2007, 20:09

po wczorajszej(chyba :P ) wypowiedzi Edmilsona przyszlo mi na rozmyslanie i doszedlem do wnioskow, ktorymi chce sie podzielic, choc zdaja sie one juz chyba oczywiste :wink: ...po pierwsze nie ufaj Gallinaniemu!! :twisted: ...wiadomo Edmilson może też grać na stopera ale był raczej "nakręcany" jako pomocnik i jak tu wierzyć Łysemu który mowi , że nie kupimy pomocnika...drugi mój wniosek jest jednak bardziej bolący i nie przedstawia wszystkiego kolorowo...nigdy nie byłem zwolennikiem przeprowadzania masy transferów i zmieniania pół druzyny co sezon, ale zawsze wychodziłem z założenia, że co lato trzeba wzmocnic się 2-3 zawodnikami...mniejsza juz teraz oto , że Milan tego nie robi, tylko co innego mi przyszło na myśl, a mianowicie to, że zawsze COŚ stoi na przeszkodzie wielu transkacji np.:
-Suazo woli Inter bo obiecał Morattiemu
-Edmilson bo kontuzja
-Abidal bo woli Barcelone(sam to powiedział :!: _
-Ibrahimović bo za późno i już podopisał z Interem...
nie wiem czy to zbieg okolicznosci ale czasami wydaje mi sie ze zarzad totalnie nie ma pomysłu na solidne wzmocnienie zespołu...co prawda potrafi też zaskoczyć,jak choćby Pato,, ale ten i tak będzie gral dopiwero w styuczniu wiec znow cos na przeszkodzie...przynzam szczerze ze czesto to wszytsko o czym tu pisze strasznie mnie irytuje, ale i tak darze zarzad zaufaniem, bo przeciez bez niego nie byloby 5 pucharow mistrzow :twisted: :twisted:

FORZA MILAN

Wróć do „Włochy”