Wrogowie i kumple na forum

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post autor: kaczy » 13 sie 2007, 23:59

Kupli mam mało na tym forum ... o ile wogole ich tu posiadam ... wiec napisze tylko te subiektywne względem mnie minusy

fieldy
Generalnie był on osobą z którą fajnie mi sie forumowało ... pamiętam naszą rywalizacje o 3 lub o 4 miejsce w grupie BPU . Ale potem nastąpił pewien krach który zakonczył naszą/moją wyimaginowaną 'przyjaźń' (kto zgadnie co to za zdarzenie?)

cloner
Generalnie od samego początku był bałwanem* i wszyscy sie z niego śmiali ... ale kiedy ja cos na niego napisałem to mnie jechał jak jakiegos ciecia , i jeszcze gdy zobaczyłem jego zdjecie ....

Mentor
Ta postać jest natomiast wyjątkowa ....
Wyobraźcie sobie że przez niego czasem cierpiał na tym moj świat realny ... uwziął sie na mnie , ripostował moje posty non-stop , od 2 lat wmawia mi że mam 12 lat , szantażuje mnie (co ... już zapomniałeś Barca - Valencia ..? jeszcze nie wykasowałem skrzynki) ,nawet kiedy on wie że ja wiem że on wie że on nie ma racji On udowadnia tą Racje ku%& jego mać !!!

*Świadom tego co napisał , nie chciał obrazic ... jesli obrazil prosze upomniec slownie nie dawac wp.

Wiecie jak mi teraz lżej

Wróć do „Hyde Park”