Nie zgadzam się z Twoją tezą. Manchester United powinien wygrać z zespołem Reading. I nie jest w tej chwili istotne co może wyciągnąć Hahneman i czy 45 minut gramy bez napastnika. Reading praktycznie murowało bramke,ale to też nas nie usprawiedliwia. szkoda bardzo wielu niewykorzystanych szans i nie jestem zadowolony z wyniku. No i z dyspozycji niektórych graczy. Z tym O'Shea to chyba trochę żartujesz. Raz znalazł się w dobrej sytuacji i z sobie tylko wiadomych powodów strzelał prawą nogą. Nani rzeczywiście za dużo głupich piłek, ale przynajmniej był bardzo aktywny, pokzywał się na pozycję. Z Browna jako prawego obrońcy również jestem zadowolony co pisałem już kiedyś. No i Carrick. Jak też już kiedyś wspominałem na dzień dzisiejszy Owen Hargreaves musi naprawdę się napracować, żeby przebić się do 1 składu. Chyba, że będziemy grali 1 napatnikiem co jest możliwe. No bo Tevez-Anderson sobie raczej nie wyobrażam.
A teraz coś z zupełnie innej beczki(cytując klasyka), po zdobytym mistrzostwie spory wysyp pokemonów-"kibiców" United.