Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 693
Kibicuję: Manchester United

Post autor: Bassu » 14 sie 2007, 18:08

Dla mnie Szymkowiak powinien już zakończyć gre w piłke. Po pierwsze jest za stary a po drugie wątpie że pokaże jeszcze coś ciekawego... Chyba troche zapatrzył się na Kosowskiego i tez chce zabłysnąć w polskiej lidze. Z drugiej jednak strony można powiedzieć że plusem i to dużym było by doświadczenie (tureckie bo tureckie) jakie wniósł by do zespołu. Wąpite że kupi go Korona-tak jak już pisano wyżej-są tam zawodnicy niczego sobie więc grzałby ławe. Co do Wisły to z czystej historii marzy mi się żeby znowu tam wrócił i wzmocnił ją grając z Kosą jak za dawnych lat. Że wróci-realne ale że ją wzmocni-wątpie. Raczej będzie wchodził jako zmiennik. Natomiast w Widzewnie czy też Lechu jego szanse na gre byłby dość duże ale troche dziwna polityka bo te kluby nie są gigantami finansowymi a przeciez będzie sobie życzyła nasza "gwiazdka" niezłej sumki za gre w tych klubach, a po pierwsze primo nie pogra on tam za długo a po drugie primo myślę że lepiej zainwtestować tą kasę w jakiegoś młodzianina i tyle. A najpiej niech Mirek wróci do Cyfry i zacznie komentować mecze i robić wywiady bo przynajmniej śmiesznie jest a z czasem kto wie- może Szpaka wygryzie :P

Wróć do „Polska”