metol pisze:Co nie zmienia faktu, że w obronie Everton grał bardzo dobrze. Jak to pisali moi szanowni poprzednicy grali... mądrze i dojrzale Razz A Howard też pracuje na grę w obronie (zresztą grał też bardzo dobrze).
Fakt, że bronili się przez dużą część meczu, a stracili tylko jednego gola i po stałym fragmencie mógłby na to wskazywać, ale jak dla mnie nie był to zbyt szczelny mur, bo z lepszymi rywalami z taką grą już by tak wesoło mogło by nie być.
metol pisze:W tamtym sezonie też nie mieli najlepszego startu, ale za
to mieli piekielnie mocny finisz i w efekcie zajęli 5 miejsce. Ja bym jeszcze nie skreślał.
Po pierwsze ja ich nie skreślam. Po drugie w zeszłym sezonie nie wydali tyle kasy na wzmocnienia. Po trzecie w tym sezonie mają wysokie cele. I jak teraz pogubią punkty to czołówka może na tyle odjechać, że na 4 miejsce znowu będą mogli tylko popatrzeć z zazdrością. Nie wiem czy zajmując 5 miejsce w tym sezonie Jol utrzymie się na stołku.
Wiedziałem, że to ktoś łysy strzeliłmetol pisze:Wtedy to też był Stubbs.
Coś mi się wydaje, że jakby Fergusonowi odbiło to by tyle mógł zapłacić, bo kase na transfery miał. Chelsea pewnie też by tyle była w stanie wydać, ale oni teraz oszczędzająmetol pisze:Dla mnie kwota o której mówisz wydaje się śmieszna. Nikt o zdrowych nie dał by tyle pieniędzy za Berbatova. Oczywiście jest to świetny piłkarz, ale to był dopiero jego pierwszy sezon w Premiership, a kolejny już nie musi być taki dobry.