Tottenham Hotspur (zbiorczy)

runej
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: runej » 15 sie 2007, 1:34

metol pisze:Co nie zmienia faktu, że w obronie Everton grał bardzo dobrze. Jak to pisali moi szanowni poprzednicy grali... mądrze i dojrzale Razz A Howard też pracuje na grę w obronie (zresztą grał też bardzo dobrze).

Fakt, że bronili się przez dużą część meczu, a stracili tylko jednego gola i po stałym fragmencie mógłby na to wskazywać, ale jak dla mnie nie był to zbyt szczelny mur, bo z lepszymi rywalami z taką grą już by tak wesoło mogło by nie być.
metol pisze:W tamtym sezonie też nie mieli najlepszego startu, ale za
to mieli piekielnie mocny finisz i w efekcie zajęli 5 miejsce. Ja bym jeszcze nie skreślał.

Po pierwsze ja ich nie skreślam. Po drugie w zeszłym sezonie nie wydali tyle kasy na wzmocnienia. Po trzecie w tym sezonie mają wysokie cele. I jak teraz pogubią punkty to czołówka może na tyle odjechać, że na 4 miejsce znowu będą mogli tylko popatrzeć z zazdrością. Nie wiem czy zajmując 5 miejsce w tym sezonie Jol utrzymie się na stołku.
metol pisze:Wtedy to też był Stubbs.
Wiedziałem, że to ktoś łysy strzelił :D
metol pisze:Dla mnie kwota o której mówisz wydaje się śmieszna. Nikt o zdrowych nie dał by tyle pieniędzy za Berbatova. Oczywiście jest to świetny piłkarz, ale to był dopiero jego pierwszy sezon w Premiership, a kolejny już nie musi być taki dobry.
Coś mi się wydaje, że jakby Fergusonowi odbiło to by tyle mógł zapłacić, bo kase na transfery miał. Chelsea pewnie też by tyle była w stanie wydać, ale oni teraz oszczędzają :P

Wróć do „Anglia”