Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 15 sie 2007, 13:25

maestro pisze:Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1:D
FK Sarajevo - Dynamo Kiev 2
SC Austria Lustenau - SV Bad Aussee Ponad 2.5 :D
Preston North End - Morecambe 1 :?

Benfica - FC Kopenhaga 1:D
Glasgow Rangers - Red Star Belgrade 1 :D
Ja wiem, że to Dynamo ryzykowne ale to był kuponik w zasadzie dla zabawy, za małą kaske. Kiedyś już sobie obiecałem nie grać też angielskich pucharów ale co tam, myśle... raz spróbuję :lol: A Glasgow :cegła:

Na dziś:

Spartak Moscow - Celtic Glasgow 1 1.85 -> kącik (Czeher jak nie wejdzie, to wiesz... :P ) Trener Celticu strasznie narzekał na tą sztuczną murawę...
Ajax Amsterdam - Slavia Praha 1 1.40 Tu w zasadzie nie wiem dlaczego :P Ajax nieźle się spisywał w meczach przedsezonowych z mocnymi drużynami, no i jakoś nie widzi mi się odpadnięcie Ajaxu już w tej fazie rozgrywek, to byłaby katastrofa. Mecz u siebie będzie kluczowy, bo na wyjeździe może być różnie. Sparta też jakoś niezbyt przekonująco pokonała Ziline, nie strzelając oni jednej bramki z akcji.

Napoli - Cesena 1 1.36 Różnicę klas widzieliśmy w ostatnim sezonie Serie B ;) Bardzo nie lubię grać meczy z udziałem Napoli, bo często jest nerwówka ale myślę, że dziś sobie poradzą. DLa tych bardziej bojaźliwych graczy- odradzam :P
Genoa FC - Grosseto over 2.5 1.80 Genoa imponuje skutecznością w sparingach, ma też kilku niezłych graczy w swoich szeregach. Fanom Calcio z pewnością dużo mówią nazwiska Marco Di Vaio czy Adailton, ponadto klub wzmocnili m.in. Papa Waigo, Borriello i Paro, więc siła ofensywna przezajebista :P 1 pewna ale kurs mały. Chciałem też postawić handicapa (polecam) ale mój bukmacher trzęsie dupą ;) pójdzie więc over.

Myślę też, coby zaryzykować Toulouse - Liverpool 2 (1.85) ale wiadomo jak to jest z Liverpoolem na wyjazdach :roll: Toulouse ostatnio przysporzyło mnóstwo trudności Lyonowi ale to chyba bardziej wynikało ze słabości Mistrzów Francji, a niżeli siły Toulouse. Ponadto gol padł w ostatniej minucie :think: Może ktoś, coś tego... podpowiedzieć?? :P

Wróć do „Bukmacherka”