FMy

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post autor: Bassu » 15 sie 2007, 13:56

Ja gram trzeci sezon Legią Warszawa. Inwestuje tylko w talenty bo nie stać mnie na dobrych zawodników. Powiem wam jedno, jak grałem zawsze Manchesterm, Realem, Milanem czy jakąś znaną marką nie było problemu z wprowadzeniem swoich ustawiem i poleceń dla stylu gry. Żeby wykreować gre Legii poświęciłem treningowi indywidualnemu poszczególnych zawodników masę czasu. I okazało się że na marne. Zawodnicy grali coraz gorzej i tracili kondycję mimo że ustawiałem na średni trening. Tak samo ciężko ich przestawić na nową formację i nie daje nic szkole taktycznie, choć ostatnio jakies efekty widać. Gram 4-4-2 i tak samo jak u Loczka boczni obrońcy i ofensywni pomocnicy mają za zadanie rajdy z piłką. Są tez znaczne problemy z niektórymi zawodnikami jeśli chodzi o kartki-gram argresywnie ale zawodnicy mający aresje na 5-6 są najbardziej niebezpieczni w drużynie i zgraniają same kartki gdzie gracze z większymi atatami (jesli mozna tak to nazwac) agresji nie atakują tak często. Mimo to talenty (wrzuce screeny) robią swoje i dzięki temu gram w pucharze UEFA-teraz mam 1/4 finał z Manchesterm (zobaczymy) i pierwsze miejsce w lidze oraz gram w pucharach. W tamtym sezonie zajęłem 3 miejsce w lidze, mistrzostwo Polski zdobyłem ale UEFA zakończyło się fiaskiem. Szukałem w internecie jakiś porad ale są one bardzo kiepskie i musze prowadzić klub metodą prób i błędów. Sprawia to większą frajdę niż dowodzenia mocarstwem i myślę że mam szanse zrobić z Legii potęge. Jeśli ktoś ma jakieś ciekawe strony z poradami taktycznimi to bede wdzieczny.

Wróć do „Hyde Park”