Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Sir Keano
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: Sir Keano » 16 sie 2007, 16:19

To ja Cie zapytam inaczej. Czemu nie zacząłeś kibicować Birmingham City, Leeds United, Aston Villa, Blackburn Rovers, Leicester City, Man City itd. itp. ??? Czemu akurat Manchester United ???

Jakoś dziwnie najwięcej jest fanów Manchesteru Utd., Barcelony itd. Żeby tułali się od zawsze po 2,3 ligach to nigdy byście nawet o nich nie usłyszeli !!! Taka jest prawda, że wielu fanów tych drużyn wychowało się na sukcesach.
Ja Piie***le. I co Adam N mam cię przeprosić że, kibicuję United ?? Skończ te żenujące wypowiedzi nie każdy ma 60 lat i może im kibicować od czasów gdy byli niżej. Ja mam jedynie 18 a United Kibicuję od 2001 około gdyż wtedy zacząłem interesować się piłką.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Niema co srać ogniem w puli jest jeszcze 108 punktów. Fakt że, mecz z City będzie bardzo trudny ale wierze w United.
Co do czerwonej dla Ronaldo to ciężka sytuacja na powtórce widziałem że niby go tam dotknął ale jak ..eh lepiej nie komentować.
Myśle że na prawej flance zagra Flecher.

Wróć do „Anglia”