Sir Keano pisze:To ja Cie zapytam inaczej. Czemu nie zacząłeś kibicować Birmingham City, Leeds United, Aston Villa, Blackburn Rovers, Leicester City, Man City itd. itp. ??? Czemu akurat Manchester United ???
Jakoś dziwnie najwięcej jest fanów Manchesteru Utd., Barcelony itd. Żeby tułali się od zawsze po 2,3 ligach to nigdy byście nawet o nich nie usłyszeli !!! Taka jest prawda, że wielu fanów tych drużyn wychowało się na sukcesach.
On to pisal chyba do mnie...Owszem z pewnoscia jest tak ze najczesciej sie kibicuje temu klubowi ktory jest "na topie". Ja zaczelem kibicowac ManU odkad tylko na powaznie zaczelem interesowac sie pilka. I pewnie tez dlatego ze bylo o nich glosno.Ale to byla kilka lat temu wstecz i chyba ten czas nie byl dla ManU jakis fantastyczny? Chodzi mi o to ze bylem tez z nimi kiedy przezywali kryzys jakim mozna bylo nazwac ostatnie miejsce w grupie LM. A teraz poprostu da sie zauwazyc ze kibicow United przybylo po odzyskaniu przez ten klub mistrzostwa i dojscia do polfinalu LM.