Dyskusja nad regulaminem

Handsome Boy

Post autor: Handsome Boy » 17 sty 2005, 11:36

rebuzz pisze:na temat Priv sie wypowiedzialem w "Ostrzezenia" i zdania innego niemam, jezeli ktos mi naprzyklad naubliża i skieruje sie z tym do moderatora a nie uzyskam odpowiedzi lub poparcia to skieruje sprawe na ogolny temat poswiecajac chocby te jedno WP. Cel uswieca srodki , a Celem w tym przypadku byloby pokazanie prawdziwej osobowosci usera ktory na ogolnym jest super hiper .. a na priv ci nawrzuca i mysli jest panem swiata. A co ci co tak wrzucaja innym na priv boja sie kompromitacji w oczach userow ? nie nie , ja sie tak nie bawie ktos mi przysle cos na priv co mnie obraza albo jest bardzo waznym czynnikiem w jakiejs sprawie to od razu taka wiadomosc leci na glowne forum.

To tyle z mojej strony.

pozdrawiam
rownie dobrze moge komus nawrzucac na gg, nie ma zadnej roznicy, gg tez bys sie pochwalil??
jaka jest roznica pomiedzy wiadomoscia prywatna na forum, ana pisaniem czegos na gg?? nawrzucalem mikusinskieu na priv bo mi sie nie chcialo pisac do niego na gg, i jaka to roznica, nikt nie zainteresowany tego nie widzial i ok.

pozdro

Wróć do „Wracając Do Meritum”