Rozgrywki Ligue 1 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 18 sie 2007, 23:55

No narazie wyglada na to, ze spelnia sie to co pisalem odnosnie Lyonu - ale to chyba w temacie bukmacherskim :think:
Juz po pierwszym meczu bylo widac, ze przejscie na inny system gry nie przeszedl plynnie - w sumie trzeba geniusza aby tak sie stalo :!:
Ale poza ustawieniem, takze nabytki nie rekompensuja ubytkow, a niektorzy nawet pisali ze Lyon sie wzmonil :!: - wg mnie nic takiego meisjca nie mialo, bardzo trudno jest zalatac dziure po takich graczach jak Maluoda, Thiago, Cacapa czy Abidal a do tego dochodza kontuzje Freda i Coupeta.
Tak wiec jak pisalem wczesniej jezeli teraz nikt nie zagrozi hegemoinii Lyonu to juz nigdy :!:
Cos mi sie wydaje ze Lyon w LM nie bedzie nawiazywac do sukcesow LeGuena czy Houliera :!: Trzeba budowac nowy zespol, gdyz widac ze ciaglosci juz nie bedzie jak dotychczac - wymieniano graczy ale nie bylo az takich oslabien a i sytem gry sie nei zmienial :!:

Inna strona medalu to to ze na dobra sprawe nikt z wielkich nie kwapi sie na ucieczke Lyonowi :!: Chociaz dzisiaj Monaco mile mnie zaskoczylo :P

Wróć do „Piłka nożna na świecie”